Over Paletten Roels

Toekomst

Toekomst

We houden nog steeds de focus op investeringen & vernieuwingen in onze productie. Dit zal zorgen voor een nog grotere capaciteit en extra ergonomie in het proces.

2022

2022

Wie Paletten Roels bezoekt ziet een modern bedrijf waar heel veel aandacht wordt besteed aan innovatie en duurzaamheid. Dit jaar investeren we verder in het uitbreiden van onze automatische sorteer- & reparatielijnen. 

2021

2021

Een bewogen jaar voor de wereldeconomie. Paletten Roels slaagde er perfect in om het bedrijf door een moeilijke COVID periode te leiden en investeerde verder in de toekomst. Zo begonnen we aan de bouw van een nieuwe palletlijn voor de automatisatie van het herstellen van paletten. Daardoor steeg de capaciteit en zorgde dit voor een nog sterkere marktpositie. Daarnaast investeerde Paletten Roels in een droogoven voor het drogen & het behandelen van verpakkingshout volgens de ISPM15 normering. 

2020

2020

De activiteiten ontwikkelde zich goed en Paletten Roels startte op met het bouwen van een hypermoderne bedrijfshal & burelen van maar liefst 4100 m².

2019

2019

De afgelopen jaren waren ook gewijd aan de uitbreiding van geografische aanwezigheid. Paletten Roels BV investeerde volop in nieuwe trailers en ging over tot de aankoop van een bouwgrond gelegen te Dijkstraat. Deze nieuwe site is vlak naast de huidige site gelegen.

2018

2018

Peter Roels zag het duurzame belang van de opkomende vraag naar europaletten en wegwerppaletten in. Daarom gaf Peter Roels BV de opdracht aan PSS voor het bouwen van een pallet sorteerlijn. Deze machine zorgt voor het ergonomisch en snel sorteren van allerlei paletten. Deze sorteerlijn ontstapelt de paletten en zorgt er voor dat de paletten na een korte inspectie worden gesorteerd volgens de juiste kwaliteit.   

2015

2015

Een belangrijke stap in de geschieden van Paletten Roels BV. De activiteiten ontwikkelde zich goed en de huidige locatie werd al snel te klein. Van de zoomstraat verhuisde het depot naar de oeverstraat. Peter Roels investeerde in vrachtwagens, trailers en nam de moed om innovatieve beslissingen te nemen.

2012

2012

Na enkel jaren onder een eenmanszaak, start Peter Roels samen met zijn echtgenote Daisy Maes de vennootschap : ‘Peter ROELS BV’ op. Ze huurde een pand in Lokeren waar ze lokaal paletten herstelde & verkochte.